Volledig scherm

8 oktober: Bijeenkomst leesgroep in Hulst

Een leesgroep in Hulst met drie deelnemers zoekt nog een aantal leden. De groep bespreekt vijf boeken per jaar. De bijeenkomsten zijn altijd op dinsdagmiddag en de eerstvolgende is op 8 oktober. Tijdens die middag wordt ‘Het verlopen koninkrijk’ van Serhii Plokhy besproken. Aanmelden voor de leesgroep kan via hvballegooijenjr@hccnet.nl.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 5 oktober: Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    5 oktober: Britse bluesgita­rist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen

    Op zaterdag 5 oktober speelt de Britse bluesgitarist Danny Bryant in Porgy en Bess in Terneuzen. Al meer dan vijftien jaar maakt deze blueslegende op overtuigende wijze furore in de Europese bluesscene. Hoewel Bryant diepe wortels in de blues heeft, laat hij zich niet beperken door de grenzen van het genre. Hij heeft zich dan ook ontwikkeld tot een singer-songwriter die zijn heftige gitaaruitbarstingen handig combineert met subtiele emotionele ontboezemingen. De aanvang van het optreden is om 20.30 uur en kaarten zijn te verkrijgen via de website van Porgy en Bess: www.porgyenbess.nl.