Volledig scherm

22 december: Kerstconcert Olga Tkacenko in Aardenburg

Olga Tkacenko en haar muzikale vrienden geven een kerstconcert in Vertoeving Het Lam in Aardenburg. Ze brengen een afwisselend repertoire van Russische, Engels- en Nederlandstalige kerst- en andere liederen.  Aan het begin van het concert spreekt Marijn Vermet een gelegenheids-sermoen uit. Na de pauze vertelt Herman Bakker een kerstverhaal. Het concert vindt plaats op zondag 22 december om 14.30 uur. Toegang kost 7,50 euro.

 1. Belgische pedofiel vergrijpt zich aan stiefdochter in zwembad Terneuzen: ‘In België mag ik niet bij zwembaden komen’

  Belgische pedofiel vergrijpt zich aan stiefdoch­ter in zwembad Terneuzen: ‘In België mag ik niet bij zwembaden komen’

  BRUGGE - Een veroordeelde pedofiel heeft in de Brugse rechtbank opnieuw 3 jaar cel gekregen voor de herhaaldelijke aanranding van zijn 12-jarige stiefdochter in een zwembad in Terneuzen. Danny B. (48) kreeg in 2013 al eens 4,5 jaar cel voor gelijksoortige feiten, maar ging opnieuw over de schreef tijdens z’n penitentiair verlof. ,,We gingen in Nederland zwemmen, omdat ik in België niet in de buurt van zwembaden of scholen mocht komen”, zei hij tijdens z’n verhoor.
 2. Henry (47) zit in epicentrum coronavirus: ‘Ziekenhuizen liggen propvol, we kunnen huis niet uit’
  PREMIUM
  Coronavirus

  Henry (47) zit in epicentrum coronavi­rus: ‘Ziekenhui­zen liggen propvol, we kunnen huis niet uit’

  VLISSINGEN - Het zal allemaal wel loslopen, dacht Henry Blok uit Oost-Souburg toen hij eind december aankwam in de Chinese miljoenenstad Wuhan waar net het coronavirus was uitgebroken. Maar een maand later zijn er tientallen doden, liggen mensen bewusteloos op straat en is hij al dagenlang zijn huis niet uit geweest. ,,Het is doodstil op straat, alle ziekhuizen zitten propvol.”