Volledig scherm
Bij Spitsbroek in Eede is nu de pluk van de vroege blauwe bes 'Duke’ bijna achter de rug. © Peter Nicolai

13 en 14 juli: Open dag bij blauwebessenboer in Eede

EEDE - Blauwebessenteler Spitsbroek in het Zeeuwse-Vlaamse Eede houdt zaterdag 13 en zondag 14 juli open huis. Spitsbroek heeft vier hectare blauwebessenvelden staan en heeft daarnaast als tweede teelt asperges. 

Zaterdag en zondag kunnen bezoekers om 14 uur aansluiten voor een rondleiding. De blauwe bes is een delicaat plantje dat veel aandacht en zorg vraagt. In het boerderijwinkeltje zijn naast blauwe bessen onder meer jam en de 'Basset Blueberry’ (gin van blauwe bessen) te koop aan de Nieuweweg 2 in Eede.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1 augustus: Gipsy flamenco gitaarconcert in Cadzand

    1 augustus: Gipsy flamenco gitaarcon­cert in Cadzand

    Manito en Frank de Kleer geven weer een gipsy flamenco gitaarconcert in de Mariakerk in Cadzand. Manito bespeelt de Spaanse gitaar. De Kleer is al vanaf zijn jeugd geraakt door gipsy muziek en is geïnspireerd door gitaristen zoals Django Reinhardt en Barney Kessel. Het concert wordt op donderdag 1 augustus twee keer gegeven. De concerten vinden plaats van 11.30 uur tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 14.15 uur. Toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.