Volledig scherm
Knutselmiddag in Sint Jansteen © rv

13 december: Knutselmiddag in Sint Jansteen

In Sint Jansteen wordt vrijdag 13 december een knutselmiddag voor kinderen gehouden.

Kinderen kunnen met hulp van vrijwilligers kerstversiering knutselen en een lampjeshouder maken voor de lichtoptocht door het dorp. Daarnaast is de kerstman aanwezig.

Kinderen kunnen vanaf 16.00 uur terecht in de Warande, Wilhelminastraat 43 in Sint Jansteen. Vervolgens begint om 17.30 uur de lichtoptocht door het dorp en na afloop hiervan krijgen kinderen friet met een snack. Er is animatie tot 20.00 uur.

 1. Belgische pedofiel vergrijpt zich aan stiefdochter in zwembad Terneuzen: ‘In België mag ik niet bij zwembaden komen’

  Belgische pedofiel vergrijpt zich aan stiefdoch­ter in zwembad Terneuzen: ‘In België mag ik niet bij zwembaden komen’

  BRUGGE - Een veroordeelde pedofiel heeft in de Brugse rechtbank opnieuw 3 jaar cel gekregen voor de herhaaldelijke aanranding van zijn 12-jarige stiefdochter in een zwembad in Terneuzen. Danny B. (48) kreeg in 2013 al eens 4,5 jaar cel voor gelijksoortige feiten, maar ging opnieuw over de schreef tijdens z’n penitentiair verlof. ,,We gingen in Nederland zwemmen, omdat ik in België niet in de buurt van zwembaden of scholen mocht komen”, zei hij tijdens z’n verhoor.
 2. Henry (47) zit in epicentrum coronavirus: ‘Ziekenhuizen liggen propvol, we kunnen huis niet uit’
  PREMIUM
  Coronavirus

  Henry (47) zit in epicentrum coronavi­rus: ‘Ziekenhui­zen liggen propvol, we kunnen huis niet uit’

  VLISSINGEN - Het zal allemaal wel loslopen, dacht Henry Blok uit Oost-Souburg toen hij eind december aankwam in de Chinese miljoenenstad Wuhan waar net het coronavirus was uitgebroken. Maar een maand later zijn er tientallen doden, liggen mensen bewusteloos op straat en is hij al dagenlang zijn huis niet uit geweest. ,,Het is doodstil op straat, alle ziekhuizen zitten propvol.”