Volledig scherm
© rv

12 oktober: Wafelactie in Terhole

Op zaterdag 12 oktober houdt fanfare “Excelsior” haar jaarlijkse wafelactie. De lekkernijen worden in Terhole en omgeving huis-aan-huis verkocht. Daarnaast kunnen op dezedag ook telefonisch wafels besteld worden (tel. 314411). Telefonische bestellingen kunnen aan het dorpshuis te Terhole worden afgehaald. In de directe omgeving van Terhole worden bestellingen in overleg eventueel ook bezorgd. De opbrengst van deze wafelactie komt ten goede aan het instrumentenfonds van de vereniging.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Oosterschelde met een dam!’
    PREMIUM
    VIDEO

    Radicaal idee moet Zeeland wapenen tegen stijgende zeespiegel: ‘Splijt Ooster­schel­de met een dam!’

    COLIJNSPLAAT - Het is een radicaal idee. Splits het Nationaal Park Oosterschelde in het midden door een dam. Behoud het water ten westen van de Zeelandbrug als natuurgebied. Laat het oostelijk deel langzaam verzoeten, zodat de landbouw royaal over zoet water kan beschikken. Leg op de dam naast de Zeelandbrug twee rijbanen aan en voìla, er ligt een vierbaansweg tot aan Zierikzee. Het idee van Siebe Kramer, voorzitter Nationaal Park Oosterschelde, krijgt veel bijval.