Je huis komt het best uit de verf met goed licht. Kies het juiste moment en probeer ook eens avondfotografie met een ondergaande zon.
Volledig scherm
PREMIUM
Je huis komt het best uit de verf met goed licht. Kies het juiste moment en probeer ook eens avondfotografie met een ondergaande zon. © Marko Hoops

Zo knalt je huis eruit op Funda

De Hypotheker houdt vandaag online een openhuizendag, omdat die van de NVM vanwege corona is geschrapt. Ook het aantal bezichtigingen daalde afgelopen jaar fors, volgens Makelaarsland met 40 procent. Daarom is een goede presentatie online nu belangrijker dan ooit om je huis te verkopen. Tips van twee profs.

  1. Schoonmaakvideo’s en huishoud-hacks: Isabelle motiveert mensen om te poetsen op ‘CleanTok’

    Schoonmaakvideo’s en huis­houd-hacks: Isabelle motiveert mensen om te poetsen op ‘CleanTok’

    TikTok heeft vele kanten. Je vindt er dansjes, playbackvideo’s en kookfilmpjes, maar ook steeds meer schoonmaakvideo’s. Onder de noemer ‘CleanTok’ laten TikTokkers zien hoe ze hun huishouden doen. Een trend die begon in Groot-Brittannië, maar inmiddels ook naar Nederland is overgewaaid. Isabelle Barten (36) was een van de eersten die in ons land met poetsdoek en camera aan de haal ging. Haar video’s worden inmiddels tien- tot honderdduizenden keren bekeken.