Jonge huizenkopers die kunnen worden geholpen door ouders of andere familieleden hebben een voorsprong op starters die er alleen voor staan.
Volledig scherm
Jonge huizenkopers die kunnen worden geholpen door ouders of andere familieleden hebben een voorsprong op starters die er alleen voor staan. © Getty Images

Nieuw huizenplatform exclusief voor mensen die hun eigen huis ook te koop zetten

Huizenplatform Funda gaat concurrentie krijgen van Cirkl, een onlangs gelanceerde site die als unieke voorwaarde heeft dat je alleen kunt zoeken naar te koop staande woningen als je je eigen huis ook te koop zet. Volgens oprichter Jeroen Wilhelm komen er op die manier veel meer huizen op de markt die voorheen ‘onder de radar’ bleven. Makelaars zien er wel brood in, laat branchevereniging VBO weten.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.