Anne-Louise Makkinga gaat verhuizen maar een parkeerplaats zit er niet in. De kosten voor een parkeervak op een terrein van Staedion zijn plotseling drie keer zo hoog geworden en een parkeervergunning wordt door de gemeente niet gegeven.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne-Louise Makkinga gaat verhuizen maar een parkeerplaats zit er niet in. De kosten voor een parkeervak op een terrein van Staedion zijn plotseling drie keer zo hoog geworden en een parkeervergunning wordt door de gemeente niet gegeven. © Frank Jansen

Makelaar koopt voor zichzelf huis, maar is in paniek omdat ze geen parkeervergunning krijgt

De Haagse Anne-Louise Makkinga werd na stevig onderhandelen de gelukkige koper van een tweekamerappartement aan het Palaceplein in Scheveningen. De domper kwam een paar dagen later toen bleek dat ze weliswaar een nieuw thuis had gevonden, maar geen recht heeft op een parkeervergunning. ,,Ik zit met mijn handen in het haar.” 

  1. Steven en Marieke willen hun huis ruilen in plaats van verkopen: ‘Vind maar eens wat terug...’
    PREMIUM

    Steven en Marieke willen hun huis ruilen in plaats van verkopen: ‘Vind maar eens wat terug...’

    Huis ruilen? Steven en Marieke hebben in Dalfsen een mooie, maar kleine woning in de aanbieding. Nu zoontje Lucas één jaar is geworden zoeken ze zelf wat ruimers. Het liefst met een grote tuin. Het ‘te-ruil-bordje’ dat ze voor de gevel plaatsten viel in de smaak: negen kandidaten meldden zich voor een mogelijke woningwissel. ,,We willen best verkopen, maar vind maar eens wat terug.”