Stillevens, landschappen, modern abstract werk. Kunstverzamelaar Koos van Veen hangt het liefst zijn hele huis ermee vol.
Volledig scherm
PREMIUM
Stillevens, landschappen, modern abstract werk. Kunstverzamelaar Koos van Veen hangt het liefst zijn hele huis ermee vol. © Victor van Breukelen

Het huis van Koos kijkt uit op een schilderachtig tafereel, maar ook binnen is het een groot kunstwerk

Een kunstgalerie heeft hij niet meer, maar zijn huis kan er nog steeds voor door. Met op elke wand tientallen kunstwerken en een schilderachtig uitzicht over het drierivierenpunt kijk je je ogen uit in het pand van Koos van Veen aan de Kuipershaven in Dordrecht.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.