Volledig scherm
© ANP XTRA

De 5 beste aanbiedingen voor bedden deze week

Om de zoveel jaar moet je investeren in spullen voor je huis. De bank is versleten of de televisie werkt niet meer naar behoren. Reclamefolder.nl verzamelt elke week de vijf beste aanbiedingen voor in en rondom het huis. Deze week delen de vijf beste aanbiedingen voor bedden.

In de categorie ‘tot 1000 euro’ zijn de beste aanbiedingen verzameld en is gekeken naar boxsprings van 160 bij 200 centimeter.

1. Boxspring BASIC C5 bij Jysk
Prijs € 300,-
Aanbieder Jysk

Volledig scherm
© Reclamefolder

Bovenop ligt een dik topmatras van 4 centimeter met wasbare hoes en polyetherschuim. In het midden een omkeerbaar matras met bonellveren (binnenvering). Deze maken het matras stevig en relatief stabiel. De basis bestaat uit een gestoffeerd frame met poten. Het hoofdbord is niet bijgeleverd. De lighoogte van dit bed is 56 centimeter.

2. Boxcombinatie Alta bij Leenbakker
Prijs € 389,-
Aanbieder Leenbakker

Volledig scherm
© Reclamefolder

Dit bed is voorzien van een topmatras van 5 centimeter dik. Hieronder opnieuw omkeerbare matrassen met bonnellvering en bij dit bed is de lighoogte 53 centimeter. Bij deze aanbieding wordt het hoofdbord wél bijgeleverd en daar betaal je dan ook iets meer voor.

3. Box Ambra bij Beter Bed
Prijs € 499,-
Aanbieder Beter Bed

Volledig scherm
© Reclamefolder

Deze boxspring heeft een lighoogte van 51 centimeter en ligt daardoor iets lager dan de voorgaande bedden. De boxen hebben een kern van verende latten en die geven zowel veerkracht als stevigheid. Het is bovendien eenvoudig te monteren.

4. Boxspring Oklahoma bij Budget Home Store
Prijs € 549,-
Aanbieder Budget Home Store

Volledig scherm
© Reclamefolder

Waar de voorgaande bedden voorzien waren van een bonnellvering, beschikt deze boxspring over een 5-zone pocketvering. Dat betekent dat een beenzone, verstevigde heupzone, rugzone, schouderzone en hoofdzone heeft. Daarnaast zorgen de pocketveren dat het matras minder warm en minder klam aanvoelt.

5. Boxspring GOLD C45 bij Jysk
Prijs € 750,-
Aanbieder Jysk

Volledig scherm
© Reclamefolder

Deze boxspring is strak en minimalistisch. Bovenop ligt een 7 centimeter dik topmatras met wasbare tijk en drukverlagend gel traagschuim. Bovendien is het matras in het midden opgebouwd uit een 7-zone pocktervering. Hierdoor wordt het lichaam bij de heupen, bekken en schouders extra ondersteund. Je betaalt meer, maar geniet dus ook van meer comfort.