Beeld ter illustratie. Niet de personen in het verhaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. Niet de personen in het verhaal. © Hollandse Hoogte / Hans van Rhoon

Buren krijgen brief dat studentenhuis feest voor 215 man geeft: ‘Moeten we dit normaal vinden?’

Geroezemoes aan de andere kant van de schutting, een huilend kind in de tuin of dof gestommel dat door de muren te horen is. Een goede buur kan de overlast van verjaardagsvisite een deurtje verderop wel een keertje door de vingers zien. Maar wat nou als de buren een feestje geven voor 215 mensen? ,,Er komt een vrachtwagen vol bier.”

1 reactie

  • Pieter Zoutman

    3 maanden geleden
    Vreemd dat hier geen wet en regelgeving voor is. Mijn ervaring is dat je als je met dit soort overlast geconfronteerd word Je er eigenlijk weinig aan kunt doen,politie doet er ook weinig mee Dus als je maar lef genoeg heb en lak aan omwonenden kom je er simpel genoeg Gewoon mee weg en ben je de volgende dag waarschijnlijk bijna even verrot al die feestgangers
  1. Sterkste daling van prijzen bestaande koopwoningen in tien jaar

    Sterkste daling van prijzen bestaande koopwonin­gen in tien jaar

    De prijzen van bestaande koopwoningen zijn in december opnieuw gedaald ten opzichte van de maand ervoor. Volgens het Kadaster en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zakten de prijzen met 2,3 procent ten opzichte van november, de sterkste daling in tien jaar. De prijzen zwakken nu al vijf maanden op rij af. Over heel 2022 gingen de prijzen nog wel met gemiddeld 13,6 procent omhoog in vergelijking met een jaar eerder.