Met een Audi RS6 knalde een 18-jarige bestuurder eind 2020 tegen de gevel van een huis aan de Deurningerstraat in Enschede. De bewoners zitten nog altijd met de brokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een Audi RS6 knalde een 18-jarige bestuurder eind 2020 tegen de gevel van een huis aan de Deurningerstraat in Enschede. De bewoners zitten nog altijd met de brokken. © Emiel Muijderman

Audi reed hun woning aan gort: ‘Mensen denken dat de verzekering alles voor je regelt’

Op 20 december reed een 18-jarige jongeman in een bloedsnelle Audi RS6 de karakteristieke jaren 30-woning van een Enschedees stel aan gort. Excuses kregen ze niet, een hoop ongewenst gedoe wel. Over de strijd met verzekeraars en al het werk dat bij het herstel komt kijken. „We hebben er gewoon een fulltimebaan bij.”

  1. Tuinliefhebber Monique, moet het nu stellen met ‘slechts’ een balkon: ‘Je kan een hoop meer dan je denkt’
    PREMIUM
    Mijn Tuin

    Tuinlief­heb­ber Monique, moet het nu stellen met ‘slechts’ een balkon: ‘Je kan een hoop meer dan je denkt’

    Monique Bouvy is ruim 30 jaar een fervent tuinliefhebber, maar moet het sinds twee jaar stellen met ‘slechts’ een balkon. Het is anders, maar kan volgens haar absoluut de moeite waard zijn. ,,Ik wil graag een lans breken voor het fenomeen balkontuin. Naar mijn mening wordt er nog veel te weinig gebruik gemaakt van balkons.” Wij gingen bij haar langs voor de rubriek Mijn Tuin.