Een drone brengt de triomftocht in beeld van de Belg Thibau Nys die in Hoogerheide het WK veldrijden bij de beloften won. De drone volgde de renners door een stuk bos dat op last van Natuurmonumenten niet toegankelijk was voor publiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Een drone brengt de triomftocht in beeld van de Belg Thibau Nys die in Hoogerheide het WK veldrijden bij de beloften won. De drone volgde de renners door een stuk bos dat op last van Natuurmonumenten niet toegankelijk was voor publiek. © Foto Anton Vos/Cor Vos

Dronepiloot WK veldrijden bedolven onder reacties na topbeelden: ‘Alsof je in je zetel meereed in de cross’

HOOGERHEIDE - Behalve Mathieu van der Poel en Wout van Aert maakte nóg een hoofdrolspeler zondag grote indruk op het WK veldrijden: de drone die in het bos bij Hoogerheide spectaculaire wedstrijdbeelden schoot in het spoor van de toppers.

  1. Wandelende Krabben laten meer van de stad zien: ‘Lopen over bruggetjes bij de spiritustoren’

    Wandelende Krabben laten meer van de stad zien: ‘Lopen over bruggetjes bij de spiritusto­ren’

    BERGEN OP ZOOM - De stadsroute, onderdeel van de jaarlijkse Gertrudistocht, was dit jaar vernieuwd. 630 deelnemers liepen de route, die wordt georganiseerd door wandelvereniging de Wandelende Krabben. ,,We willen deelnemers meer van Bergen op Zoom laten zien”, zei Peter Diks van de activiteitencommissie. ,,Zoals de wijk bij de spiritustoren, waar nu bruggetjes liggen en het prachtig wandelen is.”
    Bergen op Zoom