Wout Poels wint in de Ruta del Sol.
Volledig scherm
Wout Poels wint in de Ruta del Sol. © photo: Cor Vos

Wout Poels kan in Ruta del Sol eindelijk weer juichen, Remco Evenepoel heerst in Portugal

Wout Poels heeft de vierde etappe in de Ruta del Sol gewonnen. De Limburger van Bahrain-Victorious was in een sprint sneller dan zijn vluchtgenoot Alexey Loetsenko, met wie hij in de finale was weggereden. Poels is ook de nieuwe leider. 

 1. Podcast In het Wiel | ‘Potverdrie, Geraint Thomas staat er wel’

  Podcast In het Wiel | ‘Potverdrie, Geraint Thomas staat er wel’

  In de dagelijkse Giro-podcast van In Het Wiel bespreken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam de etappe van de dag. Vandaag de tweede tijdrit van deze Giro. En waar vooraf gedacht werd dat Evenepoel een gat zou slaan met de concurrentie, waren de verschillen juist verrassend klein. ‘De ritzege is een pleistertje maar echt heel knap hoe hij het in zijn tijdrit weet om te draaien’ zegt Thijs Zonneveld over de winst van Evenpoel.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.