Pieter Serry neemt een bidon aan.
Volledig scherm
Pieter Serry neemt een bidon aan. © BELGA

UCI grijpt in na heisa om weggooien bidon: geen directe diskwalificatie meer

De UCI heeft besloten om renners die een bidon weggooien op een plek waar dat niet is toegestaan, niet direct bij de eerste overtreding te diskwalificeren. Dit gebeurt na heisa om de nieuwe regel die sinds 1 april is ingegaan.

  1. Ondervraging over 'Ibizagate' op komst bij NAC en de vrijetrappenkoning Van Hooijdonk
    Play

    Ondervra­ging over 'Ibizagate' op komst bij NAC en de vrijetrap­pen­ko­ning Van Hooijdonk

  2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

    Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie