Tadej Pogacar won in de afgelopen Tour niet alleen de gele trui, maar ook de bolletjestrui en witte trui.
Volledig scherm
Tadej Pogacar won in de afgelopen Tour niet alleen de gele trui, maar ook de bolletjestrui en witte trui. © AP

Tour-winnaar Tadej Pogacar tekent uitzonderlijk contract bij Emiraten

Tadej Pogacar heeft zijn contract bij UAE Team Emirates verlengd. De 22-jarige Sloveen, winnaar van de laatste twee edities van de Tour de France, kwam begin 2019 over van de kleine Sloveense ploeg Team Ljubljana. Hij tekende bij tot  2027(!). Zo'n lang contract is ongezien in de wielerwereld.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.