ANTWERPEN - 2-04-2017, wielrennen, Ronde van Vlaanderen, Dylan van Baarle rijdt op de Koppenberg tijdens de 101e Ronde van Vlaanderen
Volledig scherm
ANTWERPEN - 2-04-2017, wielrennen, Ronde van Vlaanderen, Dylan van Baarle rijdt op de Koppenberg tijdens de 101e Ronde van Vlaanderen © Pro Shots

Toekomst van Cannondale-Drapac is onzeker

Dylan van Baarle, Sebastian Langeveld, Wouter Wippert en Tom-Jelte Slagter moeten waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe ploeg. Het is namelijk allerminst zeker dat Cannondale-Drapac volgend jaar nog bestaat. 

 1. Annemiek van Vleuten knalt met breuk in elleboog vanuit geslagen positie naar wereldtitel

  Annemiek van Vleuten knalt met breuk in elleboog vanuit geslagen positie naar wereldti­tel

  Ongeloof in Australië. Vanuit geslagen positie is Annemiek van Vleuten wereldkampioen geworden. De Nederlandse liep eerder deze week een breukje in haar elleboog op, werd vandaag tot twee keer toe gelost in de koers, maar in de slotkilometer sloot ze weer aan bij de kopgroep om daarna weg te sluipen en solo aan te komen. De Belgische Lotte Kopecky pakt het zilver, de Italiaanse Silvia Persico het brons.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”