Primoz Roglic kroonde zich zaterdag als eindwinnaar van de Ronde van het Baskenland, zo'n 15 uur later verkende hij in hondenweer de slottijdrit van de Tour.
Volledig scherm
Primoz Roglic kroonde zich zaterdag als eindwinnaar van de Ronde van het Baskenland, zo'n 15 uur later verkende hij in hondenweer de slottijdrit van de Tour. © Photo News/Twitter

Primoz Roglic heeft geen tijd voor feestje: focus meteen op Tour de France

Nauwelijks enkele uren nadat Primoz Roglic op geweldige wijze de Ronde van het Baskenland naar z'n hand zette, ging hij de slottijdrit van de komende Ronde van Frankrijk verkennen. De Sloveense toprenner wil een scenario zoals in 2020 duidelijk koste wat het kost voorkomen.

 1. Bizarre ontknoping in apocalyptische Koninginnenrit: dubbelslag Woods, Thomas gefrustreerd na val
  Ronde van Romandië

  Bizarre ontknoping in apocalypti­sche Koningin­nen­rit: dubbelslag Woods, Thomas gefrus­treerd na val

  Geraint Thomas heeft in apocalyptische weersomstandigheden op pijnlijke wijze net naast de macht gegrepen in de Ronde van Romandië. De Brit van INEOS Grenadiers reed Marc Soler (Movistar) op de slotklim van de Koninginnenrit naar Thyon 2000 uit de gele leiderstrui, maar de Tourwinnaar van 2018 kwam in de slotmeters ten val door het natte wegdek en moest de dagzege én de leiding in het klassement aan Michael Woods laten.
 1. El Allouchi: 'Ramadan geeft me kracht, mentaal en fysiek'
  Play

  El Allouchi: 'Ramadan geeft me kracht, mentaal en fysiek'

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie