Mathieu van der Poel tijdens de teampresentatie van Alpecin-Deceuninck eerder dit jaar.
Volledig scherm
Mathieu van der Poel tijdens de teampresentatie van Alpecin-Deceuninck eerder dit jaar. © BELGA

Ploegleiding Alpecin roept Mathieu van der Poel op het matje: ‘Verhaal met enkel verliezers’

De ploegleiding van Alpecin-Deceuninck bepaalt op basis van een gesprek met Mathieu van der Poel en leden van de Nederlandse wielerploeg welke vervolgstappen er genomen zullen worden, mogelijk tegen de renner.

3 reacties

 • J. de. Koeijer

  2 maanden geleden
  Jdek Het lijkt me logisch dat je dit in eerste instantie zelf probeert op te lossen door de "kwajongens" zelf aan te spreken. Maar hoe kan het dat de persoon (vdP) de kamer op kan van de meisjes. Een hotelkamer kun je als vreemde niet openen. Kortom een voorval wat niet past bij een wielrenner van dit statuur.
 • d lauwen van geel

  2 maanden geleden
  Het is toch absurd dat een sporter op dit niveau moet slapen in een hotel wat vol gewone toeristen zit, daar heeft zo iemand een heel jaar voor getraind.
 • gonny van oudenallen

  2 maanden geleden
  Gekeken mag worden of er opzet in het spel is... Meisjes die op deuren van hotelkamers kloppen, rennen op de gang en 13-14 jaar zijn(dat zijn geen kinderen meer maar jongeren die iets bewusts fout doen)... waar zijn de ouders in dit verhaal? Waarom wordt een topsporter midden tussen gewone gaten geplaatst? Zijn er weddenschappen op wielrennen en zo ja: kunnen de meisjes en hun ouders aansprakelijk worden gesteld door de wielrenner en zijn ploeg en de verliezers van een wedstrijd etc.!