Vanwege de kou was het podium van de Omloop van de Houtse Linies naar binnen verplaatst. Ook daar baalde Abe Celi duidelijk nog altijd van het mislopen van de zege. De pas vader geworden Peter Schulting geniet ondertussen met volle teugen. Links de nummer drie Timo de Jong.
Volledig scherm
Vanwege de kou was het podium van de Omloop van de Houtse Linies naar binnen verplaatst. Ook daar baalde Abe Celi duidelijk nog altijd van het mislopen van de zege. De pas vader geworden Peter Schulting geniet ondertussen met volle teugen. Links de nummer drie Timo de Jong. © Ad Pertijs

Papa Schulting wint ijskoude Omloop Houtse Linies voor balende aanvaller Celi

Abe Celi werd na afloop van de ijskoude Omloop van de Houtse Linies overladen met complimenten. Hij kon er niks mee. ,,Want, wat is nou de tweede plaats? Alleen winnen telt." De 21-jarige Oosterhout van Alecto viel aan waar hij kon, maar de laatste versnelling was er te veel aan geweest in de finale. Medevluchter Peter Schulting counterde de demarrage en sprong over Celi heen. Solo haalde hij vervolgens de zege op.

0 reacties

 1. Verkeerd rijdende Reusser wint door valpartijen ontsierde Gent-Wevelgem, podium voor Swinkels
  Met video

  Verkeerd rijdende Reusser wint door valpartij­en ontsierde Gent-Wevelgem, podium voor Swinkels

  Gent-Wevelgem bij de vrouwen is een Zwitsers feestje geworden. Marlen Reusser vertrok op 40 kilometer van de finish en rondde haar imposante solo succesvol af, ondanks dat ze op vijf kilometer van de meet plots de verkeerde kant op reed. De hardrijdster van Team SD Workx volgde met haar zege Elisa Balsamo op in natte en winderige condities. De Nederlandse Maike van der Duin eindigde als derde.
 2. Wilco Kelderman wil na 10 jaar af van hatelijke nul: ‘Dag dat ik weer wedstrijd win, gaat vast komen’
  PREMIUM

  Wilco Kelderman wil na 10 jaar af van hatelijke nul: ‘Dag dat ik weer wedstrijd win, gaat vast komen’

  In de tijd dat Wilco Kelderman (31) weg was, groeide Jumbo-Visma uit tot de beste ploeg van het peloton. In de Tirreno, zijn eerste koers na zijn terugkeer, hielp hij Primoz Roglic aan de eindzege. Afgezien van de val waardoor hij vroegtijdig naar huis moest, moet het een voorbode zijn voor de Giro. ,,Iedereen in het team is zo sterk. En Primoz is echt van buitengewone klasse.’’