Vanwege de kou was het podium van de Omloop van de Houtse Linies naar binnen verplaatst. Ook daar baalde Abe Celi duidelijk nog altijd van het mislopen van de zege. De pas vader geworden Peter Schulting geniet ondertussen met volle teugen. Links de nummer drie Timo de Jong.
Volledig scherm
Vanwege de kou was het podium van de Omloop van de Houtse Linies naar binnen verplaatst. Ook daar baalde Abe Celi duidelijk nog altijd van het mislopen van de zege. De pas vader geworden Peter Schulting geniet ondertussen met volle teugen. Links de nummer drie Timo de Jong. © Ad Pertijs

Papa Schulting wint ijskoude Omloop Houtse Linies voor balende aanvaller Celi

Abe Celi werd na afloop van de ijskoude Omloop van de Houtse Linies overladen met complimenten. Hij kon er niks mee. ,,Want, wat is nou de tweede plaats? Alleen winnen telt." De 21-jarige Oosterhout van Alecto viel aan waar hij kon, maar de laatste versnelling was er te veel aan geweest in de finale. Medevluchter Peter Schulting counterde de demarrage en sprong over Celi heen. Solo haalde hij vervolgens de zege op.

0 reacties

  1. Opmerkelijke rentree Thalita de Jong in Tour d'Ardeche: 'Ik begrijp het zelf ook niet goed’
    PREMIUM
    rentree

    Opmerkelij­ke rentree Thalita de Jong in Tour d'Ardeche: 'Ik begrijp het zelf ook niet goed’

    Een podiumplek in de Tour d’Ardeche, het is iets dat Thalita de Jong (27) niet voor mogelijk had gehouden toen ze woensdag in Zuid-Frankrijk voor het eerste sinds drie maanden weer een rugnummer opspelde. ,,Sta je daar als nummer drie naast Leah Thomas (Movistar) en Elizabeth Deignan (Trek-Segafredo). Derde tussen de wereldtop in een serieus lastige etappe. Ik begrijp het zelf ook niet goed", zegt de kopvrouw van Bingoal-Chevalmeire niet geheel onbegrijpelijk.