Het is nog lang niet zeker of de cross in Rucphen doorgaat 17 januari, maar het parkoers wordt al wel in hoog tempo aangelegd.
Volledig scherm
Het is nog lang niet zeker of de cross in Rucphen doorgaat 17 januari, maar het parkoers wordt al wel in hoog tempo aangelegd. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

In gevaar gekomen Cyclocross Rucphen wil desnoods uitwijken naar 4 februari

veldrijdenSpannende tijden voor de organisaties van het NK veldrijden in Zaltbommel en de internationale Cyclocross Rucphen. Kunnen de ritten in januari wel doorgaan? Dinsdag en woensdag worden de harde knopen doorgehakt. Rucphen is bij een ‘nee’ vast van plan ‘iets anders’ te gaan doen.  

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.