AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Het zou me niet verbazen als er over tweeduizend jaar tientallen renners worden opgegraven door archeologen

Parijs-Roubaix was volgens columnist Thijs Zonneveld een barbaarse beproeving. ‘Het was gekkenwerk, bedacht door gekken en uitgevoerd door nog grotere gekken.’ 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Jan Maas eindelijk prof, ‘en dan nog wel bij zo'n mooie ploeg’

  Jan Maas eindelijk prof, ‘en dan nog wel bij zo'n mooie ploeg’

  Jan Maas heeft op zijn 25ste eindelijk een profcontract te pakken. ,,En dan nog wel bij zo'n mooie ploeg", zegt de Huijbergenaar over zijn transfer naar het Australische BikeExchange. Maas wordt er de ploeggenoot van onder meer Michael Matthews, Simon Yates en Luke Durbrigde. ,,Het is lekker dat het nu wordt beloond", zegt de West-Brabander over alles wat hij de laatste jaren heeft gedaan om profwielrenner te worden.