Sander Rodriguez.
Volledig scherm
Sander Rodriguez. © Privéfoto

Uitzendkracht Sander is van alle markten thuis: ‘De ene dag kantoorwerk, de andere dag fietskoerier’

Wat doet een...Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Sander Rodriguez (22), uitzendkracht bij Youbahn in Amsterdam.

 1. Het beroep van Tom (29) wordt nogal eens onderschat: ‘Je hebt wiskundig inzicht nodig’
  Wat doet een...

  Het beroep van Tom (29) wordt nogal eens onderschat: ‘Je hebt wiskundig inzicht nodig’

  Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Tom Nijkamp (29) werkt als werkvoorbereider en stratenmaker bij hoveniersbedrijf De Colm in Colmschate, Overijssel.
 2. Student Annemarijn (20) krijgt eigen kledinglijn, slechts paar maanden na start van stage
  PREMIUM

  Student Annemarijn (20) krijgt eigen kleding­lijn, slechts paar maanden na start van stage

  Het gebeurt zelden dat een stagiair direct een eigen kledinglijn mag ontwerpen, maar Annemarijn Verboom kreeg het voor elkaar. Begin dit jaar klopte ze aan bij een Utrechts bedrijf voor een ‘oriëntatie op het werkveld’. Nu lanceert ze al een collectie t-shirts en sweaters met bijzondere prints. De jonge ontwerpster kijkt verder dan uiterlijk vertoon. Met haar kledij wil ze een boodschap geven.