Illustratie salarisrubriek Bram sous-chef - AD Werkt
Volledig scherm
Illustratie salarisrubriek Bram sous-chef - AD Werkt © Thijmen Geluk

Sous-chef Bram (28): ‘Overuren worden in de horeca niet opgeschreven. Dat noemen ze passie’

SalarisHoeveel verdien je? Dat vragen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Bram (28). Hij werkt 38 uur als sous-chef in een restaurant. In de praktijk is dat vaak langer: tussen de 45 en 50 uur per week. 

  1. ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’
    Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

    ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’

    Vandaag is het de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, een dag waarop aandacht gevraagd wordt voor geweld en discriminatie tegen lhbti+’ers. Want pesterijen en intimidatie zijn nog steeds dagelijks de werkelijkheid, ook op de werkvloer. En dat houdt veel Nederlanders tegen in hun klim op de carrièreladder. Remco Boxelaar van kennisplatform Corporate Queer hoopt daar met een speciaal leiderschapsprogramma verandering in te brengen.
  1. Afspraak of vergadering inplannen? Zo doe je dat slim
    Video

    Afspraak of vergade­ring inplannen? Zo doe je dat slim

    23 februari
  2. Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk
    Video

    Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk

    16 februari