Foto ter illustratie. De lunch in Brasserie De Joffers in Amsterdam. De nieuwe coronamaatregelen schrijven voor dat de horeca om 17.00 uur dicht moet.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. De lunch in Brasserie De Joffers in Amsterdam. De nieuwe coronamaatregelen schrijven voor dat de horeca om 17.00 uur dicht moet. © ANP

Restaurants hebben niet alleen last van de lockdown: ‘Ik blijf dicht met kerst’

Voor veel horecaondernemers hakken de recente coronamaatregelen er flink in. De komende weken moeten ze hun zaken al sluiten voor ze het diner kunnen serveren. Daarbij is er ook een groot personeelstekort. En dat met de feestdagen voor de deur. 

  1. Een hit geschreven? Advocaat Radboud (56) zorgt dat de rechten beschermd worden
    Wat doet een...

    Een hit geschreven? Advocaat Radboud (56) zorgt dat de rechten beschermd worden

    Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Radboud Ribbert (56) is advocaat en is gespecialiseerd in entertainment- en intellectueel eigendomsrecht. Hij is verbonden aan het internationale advocatenkantoor Greenberg Traurig, LLP.