Experts Renate Groenevelt (l.) en Bert Stronks helpen geregeld werkenden die twijfelen of ze misschien ontslag moeten nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Experts Renate Groenevelt (l.) en Bert Stronks helpen geregeld werkenden die twijfelen of ze misschien ontslag moeten nemen. © AD

Ontslag nemen of toch blijven? Zo maak je de beste keus

Blijven of weggaan bij je baas. Het is dé vraag die loopbaancoaches en –psychologen samen met hun cliënten proberen te beantwoorden. Door corona durven werknemers minder snel hun baan op te zeggen. Toch is het verstandig ook nu iets te doen aan ontevredenheid op het werk. 

 1. Max (20) stapt in bedrijf zieke vader: ‘Aan ziekenhuisbed besloten hoe we het gingen doen’
  PREMIUM

  Max (20) stapt in bedrijf zieke vader: ‘Aan ziekenhuis­bed besloten hoe we het gingen doen’

  De wereld van de familie Blanke staat eind 2019 volledig op z'n kop. Vader Robby (47) blijkt een ongeneeslijke vorm van kanker te hebben. Robby begon net aan zijn droom: de grootste detacheerder worden van technisch personeel in zijn regio, Salland. Aan het ziekenhuisbed besluit zoon Max (20) zonder twijfel te stoppen met zijn zorgopleiding om in het bedrijf van zijn vader te stappen. Een jaar later runnen ze samen het bedrijf, storten ze zich ook op elektrische laadpalen, zitten ze net in een nieuw kantoor en is het ziektebeeld van Robby positief.
 1. Afspraak of vergadering inplannen? Zo doe je dat slim
  Video

  Afspraak of vergade­ring inplannen? Zo doe je dat slim

  23 februari
 2. Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk
  Video

  Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk

  16 februari