Trik
Volledig scherm
PREMIUM
© Trik

Last van irritante collega's? Op deze manier bederven ze niet je werkgeluk

Tijdens het thuiswerken konden we ze ontwijken. Maar nu we weer vaker op kantoor zijn, komen we ook die nare collega(’s) weer tegen. Contact is onvermijdelijk. Hoe ga je eigenlijk het beste om met deze lastige types?

0 reacties

 1. ‘Als vrouw loop je nog steeds bijna een maandsalaris mis voor hetzelfde werk’
  loonkloof

  ‘Als vrouw loop je nog steeds bijna een maandsala­ris mis voor hetzelfde werk’

  Econoom Sophie van Gool zegt het in haar boek Waarom vrouwen minder verdienen recht voor zijn raap: mannen verdienen en bezitten véél meer geld dan vrouwen. Ter gelegenheid van Equal Pay Day op 14 november vertelt ze waarom er zoveel ge-‘ja-maar’ is als het gaat over dit onderwerp. ,,Mensen denken dat Nederland een progressief land is met gelijke kansen, maar de realiteit is anders.’’
 2. Steven is sterrenkundige: ‘Hoe uniek het leven op aarde is, is nog steeds niet helemaal duidelijk’
  Wat doet een...

  Steven is sterrenkun­di­ge: ‘Hoe uniek het leven op aarde is, is nog steeds niet helemaal duidelijk’

  Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: dr. Steven Bloemen (36), astronoom en manager van sterrenkundige instrumentatieprojecten aan de Radboud Universiteit.