Jan-Jaap ten Cate en Rowdy Verkroost in de studentenkamer van Jan-Jaap. Ze gaan hun strijkvrije Vercate overhemden verkopen via Zalando.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan-Jaap ten Cate en Rowdy Verkroost in de studentenkamer van Jan-Jaap. Ze gaan hun strijkvrije Vercate overhemden verkopen via Zalando. © Jan de Groen

Hou je niet van strijken, maar moet je wel vaak een overhemd aan? Jan-Jaap (22) heeft de oplossing

Zijn strijkvrije overhemden zijn binnenkort te koop bij de webshop Zalando. Het is een nieuw hoofdstuk in de onstuimige ondernemersloopbaan van Jan-Jaap ten Cate (22). De Rotterdamse IT-student begon een kledinghandel omdat hij kreukloos op zijn bijbaan moest verschijnen, maar strijken teveel gedoe vond.

 1. Toen jongetje (7) overleed, kocht Bertus schild en zwaard voor bij de kist: ‘Hij moest als ridder begraven worden’
  PREMIUM
  Zicht op de dood

  Toen jongetje (7) overleed, kocht Bertus schild en zwaard voor bij de kist: ‘Hij moest als ridder begraven worden’

  Alles wat met de dood te maken heeft, is zijn werk geweest. Bertus Kostwinder uit Gouda (66) weet niet hoe hij zijn werk in één woord moet vatten. Hij werkte als beheerder van het mortuarium en als obductie-assistent, was docent op de politieschool en begeleidt nog altijd uitvaarten.
  Vinkeveen, Waddinxveen, Bergambacht, Montfoort, Zevenhuizen, Oudewater, Gouda, Leimuiden, Nieuwkoop, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Woerden