Carine van Ketwich Verschuur is kasteelmanager bij Geldersch Landschap & Kasteelen.
Volledig scherm
Carine van Ketwich Verschuur is kasteelmanager bij Geldersch Landschap & Kasteelen. © privé-archief

Carine (54) is manager van het eeuwenoude Kasteel Doorwerth

Wat doet een...Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Carine van Ketwich Verschuur (54) is kasteelmanager bij Geldersch Landschap & Kasteelen.

 1. Elf kittens tegelijk in de camera laten kijken? Huisdierenfotograaf Nynke lukt dat
  PREMIUM
  video

  Elf kittens tegelijk in de camera laten kijken? Huisdieren­fo­to­graaf Nynke lukt dat

  Je huisdier fantastisch op de foto zetten. Wel eens geprobeerd? Bijna-zenuwinzinking nietwaar?! Niet voor Nynke van Holten (47). Zij slaagt er zonder al te veel moeite in om een heel elftal jonge Noorse boskatten op een rijtje te zetten én ze allemaal in de camera te laten kijken. Zeker personeelsleden, pardon eigenaren, van katten weten hoe vreselijk lastig dat is. ,,Andere mensen kunnen koken, dit is mijn talent.’’
 2. Saskia bedankt verpleegkundestudenten zoals haar dochter en doet oproep: ‘Koester en waardeer ze’

  Saskia bedankt verpleeg­kun­de­stu­den­ten zoals haar dochter en doet oproep: ‘Koester en waardeer ze’

  Haar dochter is die ochtend voor haar eerste stagedag naar het ziekenhuis vertrokken wanneer Saskia Paulissen een foto doorgestuurd krijgt. Het is een selfie van de trotse tiener, in haar eerste verpleeguniform. Reden genoeg voor Saskia om de foto op LinkedIn te delen en alle verpleegkundestudenten een hart onder de riem te steken. In de veel gelikete post pleit ze voor meer waardering.