Festus met de tandpastatube en de alternatieve tandpasta tabletten. Carina met de plastic shampooflessen en de afbreekbare box met shampoo zeep erin.
Volledig scherm
PREMIUM
Festus met de tandpastatube en de alternatieve tandpasta tabletten. Carina met de plastic shampooflessen en de afbreekbare box met shampoo zeep erin. © Foto Ruud Voest

Carina en Festus begonnen webshop om plastic tegen te gaan: ‘We willen een Hema zonder plastic zijn’

Een groeiend aantal mensen ergert zich aan de vuilniszakken vol met plastic verpakkingen en producten die huishoudens er wekelijks doorheen jagen. Festus Eboigbe en Carina van Selling maken echt werk van die dagelijkse ergernis met hun startup NoPlasticPlease.nl.

  1. Coronaruzie bij rijschool escaleert na sneeuwbal in nek: 'Jullie zoeken het maar uit, ik vertrek!’

    Coronaru­zie bij rijschool escaleert na sneeuwbal in nek: 'Jullie zoeken het maar uit, ik vertrek!’

    Een ruzie over thuiswerken is begin dit jaar bij een rijschool in het noorden van Nederland uitgelopen tot een juridisch conflict. Een administratief medewerker ontkende tijdens het geschil ontslag te hebben genomen en spande een kort geding aan. De rechter stelde de medewerker in het gelijk en veroordeelde de rijschool tot betaling van het salaris tot het moment waarop de arbeidsovereenkomst rechtsgeldig wordt beëindigd.