Jeroen Dekker (zittend) en Jean Lahaye (staand) zijn de oprichters van Active Ants, dat in Roosendaal een bijzonder distributiecentrum heeft geopend.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Dekker (zittend) en Jean Lahaye (staand) zijn de oprichters van Active Ants, dat in Roosendaal een bijzonder distributiecentrum heeft geopend. © Pix4Profs/Marina Popova

27 kilometer lopen voor een pakketje? Dankzij de robots hoeft dat bij dit Nieuwegeinse bedrijf niet meer

Het Nieuwegeinse bedrijf Active Ants heeft de toekomst van de logistiek in handen. Daar is Jeroen Dekker van overtuigd. Tientallen robots verrichten het zwaarste werk in een nieuw distributiecentrum van het bedrijf in Roosendaal. Nu nog ‘uniek in de wereld’, volgens Dekker. Maar zijn bedrijf brengt dit concept de komende jaren ook naar België en Duitsland.

 1. Huisarts Rutger overvallen door Twitterstorm na coronatweet: ‘Een feit dat uit context wordt gehaald’
  PREMIUM

  Huisarts Rutger overvallen door Twitter­storm na coronat­weet: ‘Een feit dat uit context wordt gehaald’

  Huisarts Rutger Hempel (35) uit Groningen is onbedoeld in een Twitterstorm terechtgekomen nadat volgens hem een tweet over corona een compleet eigen leven is gaan leiden. Tegenstanders trekken zijn deskundigheid en integriteit in twijfel en dat doet de jonge huisarts groot verdriet. Zijn werkgevers staan als een blok achter hem. ,,Het was helemaal niet mijn bedoeling om de complotdenkers te voeden”, laat hij in gesprek met deze nieuwssite weten.
 1. Afspraak of vergadering inplannen? Zo doe je dat slim Video

  Afspraak of vergade­ring inplannen? Zo doe je dat slim

  23 februari
 2. Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk Video

  Weg met de to-do-lijst: zo ga je écht aan het werk

  16 februari