Het Heesbeens Toneel.
Volledig scherm
Het Heesbeens Toneel. © privécollectie

Zin in een avondje ouderwets lachen? Dan naar Heesbeens Toneel

HEESBEEN - Wie komend weekend nog een avondje ouwerwets wil lachen in het dorpshuis in Heesbeen, kan nog snel proberen een kaartje te bemachtigen voor het Heesbeens Toneel. De vrijdagavond is al uitverkocht, maar tegen de traditie in zijn er voor zaterdag nog een aantal kaarten over.

Het toneelgezelschap brengt dit seizoen de klucht ‘Testament van oom Ferdinand’ op de planken. De voorstelling begint om 19.30 uur, de toegang is vier euro. Ook vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari wordt het stuk nog opgevoerd in het dorpshuis. Kaarten bestellen kan via reserveren@heesbeenstoneel.nl of via 0416-660024.

De toneelavonden van het Heesbeens Toneel zijn doorgaans compleet uitverkocht.

  1. Blije gezichten bij ‘coronaverrassingstas’ in Heusden: ‘Ik ben blij met deze aandacht’

    Blije gezichten bij ‘coronaver­ras­sings­tas’ in Heusden: ‘Ik ben blij met deze aandacht’

    HEUSDEN - Voor Ali Prins (77 jaar) uit Oudheusden was de coronaverrassingstas, die ze vandaag ontving, een schot in de roos. "Ik ben erg blij met deze aandacht voor oudere en eenzame mensen in ons dorp. Door de crisis kom ik nauwelijks de deur meer uit. Verder heb ik alle kastjes al schoongemaakt. Mijn dochter doet de boodschappen." Prins is een van de honderdvijftig ouderen aan wie de kleurrijke verrassingstas werd overhandigd. De tas is een initiatief van Buurt Bestuurt, Contour de Twern, Woonveste, de Coöp en voetbalclub HCC.