You-Tuber Bart Baan heeft zijn slaapkamer omgebouwd tot studio nu hij niet meer vanuit de Efteling vloggen kan. ,,We maken elke dag een video.”
Volledig scherm
PREMIUM
You-Tuber Bart Baan heeft zijn slaapkamer omgebouwd tot studio nu hij niet meer vanuit de Efteling vloggen kan. ,,We maken elke dag een video.” © Dolph Cantrijn

Zet je in alle vroegte de wekker om een Eftelingkaartje te bemachtigen, kom je niet verder dan de parkeerplaats

KAATSHEUVEL -  YouTuber en Efteling-fan Bart Baan uit Drunen zette maandag om 06.00 uur ’s ochtends zijn wekker om in alle vroegte een ticket voor de testdag in de Efteling te kunnen bemachtigen. Die gaat zaterdag niet door vanwege een gebrek aan animo. Dat was wel het állerlaatste wat hij had verwacht.

  1. Prinses Beatrix bezoekt vesting Woudrichem: ‘Een mooie dag, dat vond ook de prinses’
    PREMIUM

    Prinses Beatrix bezoekt vesting Woudrichem: ‘Een mooie dag, dat vond ook de prinses’

    De vesting Woudrichem heeft zaterdag bezoek gekregen van prinses Beatrix. In de Martinuskerk woonde ze de jubileumbijeenkomst van de 111-jarige Erfgoedvereniging Heemschut, waarvan zij beschermvrouwe is, bij. Heemschut en de vesting hebben wat met elkaar. Het was de erfgoedvereniging die ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan in 1971, de vesting adopteerde om daarmee het zo nodige stadsherstel een stimulans gaf.