Volledig scherm
Waterschade aan pand Asya Bakkerij in Waalwijk. © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Wateroverlast bij afgebrand pand Asya Bakkerij in Waalwijk

WAALWIJK - Het pand van Asya Bakkerij in Waalwijk heeft dinsdagmiddag vol water gestaan. In het pand is een waterleiding gesprongen en dat zorgde voor veel wateroverlast.

Maandagavond woedde een grote brand in de woningen boven de broodjeszaak. De bedrijfsleider van Asya Bakkerij liet maandagavond al weten dat de zaak veel waterschade heeft opgelopen door de brand. Daar komt de schade van de gesprongen waterleiding nu nog bij.

Het water stroomde dinsdagmiddag via de voordeur van de bakkerij naar buiten. De brandweer, politie en de storingsdienst van het waterleidingbedrijf kwamen ter plaatse. De storingsdienst heeft het gehele pand van water afgesloten zodat er niets meer kan lekken door de gesprongen leiding.

Volledig scherm
Waterschade aan pand Asya Bakkerij in Waalwijk. © MaRicMedia / Marcel van Dorst
  1. Veiligheidsregio peilt mening over NL-Alert na brand Waalwijk

    Veilig­heids­re­gio peilt mening over NL-Alert na brand Waalwijk

    WAALWIJK - Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant houdt op internet een enquête over de ervaringen met het NL-Alert tijdens de brand bij afvalverwerkingsbedrijf Maton in Waalwijk. De brandende berg bouwafval zorgde voor veel rook, die richting Waalwijk trok. Er ging maandagavond twee keer een oproep uit om ramen en deuren gesloten te houden, maar niet iedereen kreeg de berichten op z'n mobiel binnen, zo bleek uit de vele reacties.