Volledig scherm
Tropische omstandigheden bij Zomerkamp at the Park, de zeskamp van het Zomerkamp in het park aan de Raadhuisstraat in Waspik. © Marcel Donks

Water en nog meer water in Waspik bij tropische Zomerkamp at the Park

WASPIK - Van één ding konden de jonge deelnemers aan Zomerkamp at the Park zondagmiddag in het park aan de Raadhuisstraat op aan: nat worden. Met temperaturen van tegen de dertig graden was dat geen straf voor de Zeskampers die verder verkoeling vonden in veel drinken en ijsjes eten.

Grote kindervreugde zondagmiddag in het park aan de Raadhuisstraat in Waspik. Zomerkamp organiseerde er het jaarlijkse Zomerkamp at the Park voor Waspikse jeugd van 6 tot 14 jaar. 

Volledig scherm
© Marcel Donks

De zeskamp is een opmaat naar het Zomerkamp dat traditioneel de zomervakantie inluidt voor de Waspikse jongens en meiden van 9 tot 16 jaar. Het Zomerkamp heeft geen moeite om voldoende jeugd enthousiast te krijgen voor deelname aan het kamp. Ook de organisatie van de zeskamp gaat de vrijwilligers goed af. 

Het park aan de Raadhuisstraat was goed gevuld met jongens en meiden in badkleding die leuke spellen van de zeskamp afwerkten. Verdeeld in verschillende groepen legden zij een circuit af met spellen die vooral met water te maken hadden; de weergoden waren de organisatie wederom goed gezind.

Vakantiegevoel begint te kriebelen

Aan de verhoogde kant van het park was het druk met ouders die met een biertje in de hand genoten van hun kroost. De muzikale invulling zorgde voor een zomerse sfeer waarbij het vakantiegevoel begon te kriebelen. 

Over twee weken kan de jeugd zich klaarmaken voor een week ‘back to basic’ tijdens het Waspikse Zomerkamp bij D’n Dorsvlegel in Uden.

Volledig scherm
© Marcel Donks