Waalwijk komt met een speciale regeling voor verenigingen die sportaccommodaties huren. Zij moeten kosteloos kunnen annuleren als corona roet in het eten gooit.
Volledig scherm
Waalwijk komt met een speciale regeling voor verenigingen die sportaccommodaties huren. Zij moeten kosteloos kunnen annuleren als corona roet in het eten gooit. © copyright Marc Bolsius

Waalwijk schiet sportclubs te hulp bij afgelaste ‘corona-duels’

WAALWIJK - Waalwijk schiet opnieuw sportclubs te hulp in coronatijd. Het aantal besmettingen is nog hoog, dus gaan lang niet alle wedstrijden door. Dit vraagt om een speciale regeling voor verenigingen die sportaccommodaties huren.

 1. Zoektocht naar scheepswerker in Waspiks kanaal na vinden gereedschap, politie zet boot met sonar in

  Zoektocht naar scheepswer­ker in Waspiks kanaal na vinden gereed­schap, politie zet boot met sonar in

  WASPIK – De politie zoekt vrijdagmiddag met een boot met sonar naar een scheepswerker die in een kanaal bij een bedrijventerrein in Waspik zou liggen. Langs het water aan de Dwarsweg werden gereedschappen gevonden, terwijl er in de omgeving niemand te bekennen was. Een politiewoordvoerder neemt de situatie serieus: ,,Als de werknemer echt in het water terecht is gekomen, gaan we er niet van uit dat deze nog leeft.”
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?