De herinrichting van het Raadhuisplein en de Markt komt in zicht. Wethouder John van den Hoven (rechts) en directeur Erwin Muijs van Van den Elshout & de Bont ondertekenen de bouwteamovereenkomst.
Volledig scherm
De herinrichting van het Raadhuisplein en de Markt komt in zicht. Wethouder John van den Hoven (rechts) en directeur Erwin Muijs van Van den Elshout & de Bont ondertekenen de bouwteamovereenkomst. © Jan Stads / Pix4Profs

Waalwijk geeft startsein voor herinrichting stadspleinen: klus in maart 2022 klaar

WAALWIJK - Waalwijk zet vaart achter de nieuwe inrichting van het het Raadhuisplein en de Markt. Donderdag is het officiële startsein gegeven. De stadspleinen gaan vanaf begin oktober echt op de schop. De werkzaamheden zijn naar verwachting maart volgend jaar klaar.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.