Nu de nieuwe parkeerplaats van SSC'55 in Sprang-Capelle is geopend door wethouder John van den Hoven (midden) wil de club door met 'fase 2': een nieuwe accommodatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu de nieuwe parkeerplaats van SSC'55 in Sprang-Capelle is geopend door wethouder John van den Hoven (midden) wil de club door met 'fase 2': een nieuwe accommodatie. © Pix4Profs

Voetbalclub SSC'55 in Sprang-Capelle wil een nieuwe accommodatie: ‘Regen sijpelt hier zo naar binnen’

SPRANG-CAPELLE - Voetbalvereniging SSC’55 Sprang-Capelle heeft dringend een nieuwe accommodatie nodig, zegt secretaris Twan van Oosterhout. Donderdag praat de gemeenteraad van Waalwijk over de begroting voor volgend jaar. Hoeveel geld de club nodig heeft, weet het bestuur nog niet, maar SSC'55 vraagt de politiek al wel rekening te houden met een flink bedrag. ,,Het zal al snel richting de 1 miljoen euro gaan.”

Het sportcomplex van SSC'55 is ruim vijftig jaar oud en de rek is eruit, zegt Van Oosterhout. ,,We hebben het altijd goed onderhouden, maar het is op. Opknappen lukt niet meer.  Vorig maand stonden we in de bestuurskamer. Het regende hard, het water sijpelde zo naar binnen.”