Bewoners van de Molenstraat in Sprang-Capelle zijn boos over de voorgenomen sloop van hun woning. Het Waalwijks college toont begrip voor het besluit van Casade.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Molenstraat in Sprang-Capelle zijn boos over de voorgenomen sloop van hun woning. Het Waalwijks college toont begrip voor het besluit van Casade. © Dolph Cantrijn

Veelbesproken sloop in Sprang-Capelle oogst bijval en kritiek: ‘Dit soort ingrepen zijn soms nodig, hoe ingrijpend ook’

SPRANG-CAPELLE - Het Waalwijks gemeentebestuur heeft begrip voor de veelbesproken sloop van woningen in de Molenstraat in Sprang-Capelle. Tegen dit besluit van wooncorporatie Casade bestaat veel verzet in de buurt. Maar volgens het college is sloop en nieuwbouw soms de beste oplossing op de lange termijn. ,,Willen we de woningmarkt aan laten sluiten bij de toekomstige vraag, dan zijn ingrepen zoals aan de Molenstraat soms nodig”

 1. Oproep voor vaccinatie tegen baarmoederhalskanker gehad? ‘Neem die alsjeblieft, het had mijn leven kunnen redden’
  PREMIUM

  Oproep voor vaccinatie tegen baarmoeder­hals­kan­ker gehad? ‘Neem die alsje­blieft, het had mijn leven kunnen redden’

  DRUNEN - Meisjes van dertien hebben onlangs een oproep gekregen voor de HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. Twijfel of je het moet doen? Ancke Sikkers heeft een dringend advies: ,,Doen. Als het er in mijn tijd was geweest, had ik het genomen. Het had mijn leven gered.” De Drunense heeft de ziekte en hoe lang ze nog te leven heeft, is niet te voorspellen.
 1. Ernst Kuipers over coronacijfers: 'Daling ziekenhuisopnames zet verder door'
  Play

  Ernst Kuipers over coronacij­fers: 'Daling ziekenhuis­op­na­mes zet verder door'

 2. Babyeendjes overleden na mishandeling: 'Dit is geen kwajongensstreek meer'
  Play

  Babyeend­jes overleden na mishande­ling: 'Dit is geen kwajongens­streek meer'