Ter hoogte van de twee viaducten onder de N267 door zal het fietspad van de Tuinbouwweg noodgedwongen vlak langs de rijweg komen te liggen. Er is daar eenvoudigweg te weinig ruimte.
Volledig scherm
Ter hoogte van de twee viaducten onder de N267 door zal het fietspad van de Tuinbouwweg noodgedwongen vlak langs de rijweg komen te liggen. Er is daar eenvoudigweg te weinig ruimte. © Gert-Jan Buijs

Toch bomen plat voor aanleg fietspad Tuinbouwweg

ELSHOUT/VLIJMEN - De gesprekken met de bewoners van de Tuinbouwweg over de aankoop van grond zijn zo ver, dat Heusden de volgende stap zet om langs die weg een fietspad aan te leggen. Over ongeveer een jaar zou de eerste fietser er overheen kunnen rijden. Er moeten 65 bomen plat.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.