Volledig scherm
In het voormalige Dr. Mollercollege aan de Burgemeester Moonenlaan in Waalwijk komen 47 luxe appartementen. © copyright Marc Bolsius

Schoolgebouw wordt wooncomplex: Residentie Moller

WAALWIJK - De buitenste U-vorm van het voormalige dr. Mollercollege in Waalwijk blijft bestaan, maar de overige bebouwing op het terrein van het oude schoolgebouw aan de Burgemeester Moonenlaan gaat deze dagen helemaal plat. 

Projectontwikkelaar BanBouw bouwt het dr. Mollercollege om tot een luxe wooncomplex. 47 appartementen komen er in ‘Residentie Moller’ waar bewoners straks tot op hoge leeftijd zelfstandig, maar indien nodig, ook met enige verzorging, kunnen blijven wonen. In het complex komen een restaurant, een loungeruimte, een bibliotheek, maar bijvoorbeeld ook logeerruimtes voor gasten. Volgens projectleider Henry van Gompel liggen de werkzaamheden op schema. ,,Wij verwachten begin 2021 gereed te zijn.”  

  1. Gebiedsverbod in strijd tegen overlast daklozen
    PREMIUM

    Gebiedsver­bod in strijd tegen overlast daklozen

    KAATSHEUVEL - Met een gebiedsverbod willen gemeente Loon op Zand en politie de overlast terugdringen van een groep mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het probleem speelt vooral in de omgeving van de Duinlaan, vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. De politie controleert al regelmatig, deelt bekeuringen uit, maar heeft nu een extra instrument om de overlast aan te pakken. Wie in de fout gaat, kan voor minimaal 72 uur de toegang tot een gebied ontzegd worden.