Eerder werden bij Het Fort in Waalwijk spandoeken opgehangen tegen de komst van vijftien arbeidsmigranten in één huis. Nu mogen er maximaal vijf gehuisvest worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerder werden bij Het Fort in Waalwijk spandoeken opgehangen tegen de komst van vijftien arbeidsmigranten in één huis. Nu mogen er maximaal vijf gehuisvest worden. © Sylvia Van De Ven - Molendijk

Rechter buigt zich over arbeidsmigranten in woning Het Fort: ‘Waalwijk verandert spelregels’

WAALWIJK - De Waalwijkse ondernemer Jan Jongsma wil zijn vergunning terug voor het huisvesten van vijftien arbeidsmigranten in een  gezinswoning aan het Fort. Volgens hem heeft de gemeente duidelijke toezeggingen gedaan en had ze de spelregels niet opeens mogen veranderen. Donderdag diende zijn hoger beroep bij de Raad van de State.

  1. Straat krijgt 1000 euro voor aanleggen geveltuintjes: een beetje groen in negen piepkleine tuintjes
    PREMIUM

    Straat krijgt 1000 euro voor aanleggen geveltuin­tjes: een beetje groen in negen piepkleine tuintjes

    WAALWIJK - Bij het toekennen van de straatprijs à duizend euro voor het aanleggen van geveltuintjes in de gemeente Waalwijk is gelukkig niet gekeken naar de kennis van planten. Zo denkt Silvia Adams, die woont aan de Taxandriaweg 3E, dat ze voor haar tuintje van nog geen vierkante meter een klimop heeft uitgekozen, maar het blijkt een vuurdoorn te zijn.Wat voor de gemeente Waalwijk, die voor de tweede keer deze geveltuintjeswedstrijd hield, vooral telde was de animo voor de geveltuinactie.