Nu het hoekhuis weg is, kan de kruising Hoofdstraat/Wendelnesseweg-Oost in Sprang-Capelle anders worden aangelegd, met meer ruimte en meer overzicht.
Volledig scherm
Nu het hoekhuis weg is, kan de kruising Hoofdstraat/Wendelnesseweg-Oost in Sprang-Capelle anders worden aangelegd, met meer ruimte en meer overzicht. © Beeld Werkt

Probleemkruising Sprang-Capelle wordt volgende maand opnieuw ingericht

SPRANG-CAPELLE - Waalwijk start uiterlijk maandag 6 september met de reconstructie van de kruising Hoofdstraat/Wendelnesseweg-Oost in Sprang-Capelle. Het hoekhuis, Hoofdstraat 65, is door de gemeente aangekocht en inmiddels gesloopt om de verkeerssituatie te kunnen verbeteren. 

  1. Zoektocht naar scheepswerker in Waspiks kanaal na vinden gereedschap, politie zet boot met sonar in

    Zoektocht naar scheepswer­ker in Waspiks kanaal na vinden gereed­schap, politie zet boot met sonar in

    WASPIK – De politie zoekt vrijdagmiddag met een boot met sonar naar een scheepswerker die in een kanaal bij een bedrijventerrein in Waspik zou liggen. Langs het water aan de Dwarsweg werden gereedschappen gevonden, terwijl er in de omgeving niemand te bekennen was. Een politiewoordvoerder neemt de situatie serieus: ,,Als de werknemer echt in het water terecht is gekomen, gaan we er niet van uit dat deze nog leeft.”