Bij de parkeerplaats aan de Olympiaweg in Waalwijk is er overlast van samenscholende jongeren. Er wordt nu duidelijk gewaarschuwd dat groepsvorming verboden is.
Volledig scherm
Bij de parkeerplaats aan de Olympiaweg in Waalwijk is er overlast van samenscholende jongeren. Er wordt nu duidelijk gewaarschuwd dat groepsvorming verboden is. © Politie Waalwijk

Politie treedt op tegen overlast samenscholende jongeren in Waalwijk: ‘Ze laten enorm veel afval achter’

WAALWIJK - De politie treedt op tegen de aanhoudende overlast op de parkeerplaats aan de Olympiaweg in Waalwijk. Tientallen jongeren komen daar regelmatig samen. Volgens de politie zijn zij ook grotendeels verantwoordelijk voor de ‘enorme hoeveelheid afval’ op die plek.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.