De eerste echte avond van Plein Fontein in cultureel centrum De Voorste Venne in Drunen, zaterdag 3 juli. Vanwege het weer werd uitgeweken van de binnentuin naar binnen.
Volledig scherm
De eerste echte avond van Plein Fontein in cultureel centrum De Voorste Venne in Drunen, zaterdag 3 juli. Vanwege het weer werd uitgeweken van de binnentuin naar binnen. © Roel van der Aa

Plein Fontein schrapt avonden in De Voorste Venne, ook al hoeft dat volgens de richtlijnen niet

DRUNEN  - Plein Fontein in de binnentuin van De Voorste Venne gaat voorlopig niet door. Hoewel de avonden met muziek volgens het cultureel centrum in Drunen ook na de aangescherpte coronarichtlijnen wel door mogen gaan, is besloten pas op de plaats te maken.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.