De nieuwe verkeerssituatie in de Baardwijkse Overlaat tussen Waalwijk en Drunen, als de GOL plannen worden uitgevoerd. Rechtsonder nog een deel van Waalwijk, rechtsboven de kern Drunen. In het midden van de foto de A59, met links de nieuwe wegenstructuur voor onder meer Haven 8. Ook rechts naast de A59 een deel van de nieuwe wegenstructuur, zoals opgenomen in de GOL.
Volledig scherm
De nieuwe verkeerssituatie in de Baardwijkse Overlaat tussen Waalwijk en Drunen, als de GOL plannen worden uitgevoerd. Rechtsonder nog een deel van Waalwijk, rechtsboven de kern Drunen. In het midden van de foto de A59, met links de nieuwe wegenstructuur voor onder meer Haven 8. Ook rechts naast de A59 een deel van de nieuwe wegenstructuur, zoals opgenomen in de GOL. © provincie Brabant

Oproep Van Gol naar Beter: ga om tafel en kijk opnieuw naar de plannen

DRUNEN - Ga met elkaar om tafel, wees open en kijk op basis van nieuwe inzichten nog eens goed naar de plannen voor Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL). Die dringende oproep doet stichting Van Gol naar Beter aan de gemeenten Heusden en Waalwijk en aan de provincie. ,,Wij zijn niet tegen de GOL, maar het kan echt beter.”