De vesting Woudrichem. Er leven ideeën om in een leegstaande ruimte in het Arsenaal een bezoekerscentrum te realiseren. Er moet eerst een haalbaarheidsonderzoek komen.
Volledig scherm
De vesting Woudrichem. Er leven ideeën om in een leegstaande ruimte in het Arsenaal een bezoekerscentrum te realiseren. Er moet eerst een haalbaarheidsonderzoek komen. © Cor de Kock

Nog pril, maar toch: idee voor bezoekerscentrum in Arsenaal Woudrichem

WOUDRICHEM - Het kan nog wel een paar jaar duren, maar het is niet uitgesloten dat in het Arsenaal in Woudrichem een bezoekerscentrum komt. Dat was te horen tijdens een bijeenkomst van MAAS!, het bewonersplatform van de vesting Woudrichem.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.