Het centrum van Waalwijk trekt te weinig bezoekers. Het plan is dat ondernemers en vastgoedeigenaren samen investeren om het centrum aantrekkelijker te maken.
Volledig scherm
Het centrum van Waalwijk trekt te weinig bezoekers. Het plan is dat ondernemers en vastgoedeigenaren samen investeren om het centrum aantrekkelijker te maken. © Jeroen de Jong / Beeld Werkt

Nieuwe stemronde voor investeringsplan centrum Waalwijk: komt de drie ton er nu wel?

WAALWIJK - Nieuwe ronde nieuwe kansen voor het centrum van Waalwijk. Het centrummanagement brengt opnieuw het plan voor een Bedrijven Investerings Zone in stemming. Wanneer ondernemers en vastgoedeigenaren dit keer wel ‘ja’ zeggen tegen het plan komt er jaarlijks een kleine drie ton vrij om het hart van Waalwijk aantrekkelijker te maken. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.