Bij bedrijventerrein Haven staat al een flink aantal grote distributiecentra. De gemeente Waalwijk probeert nu meer kavels aan de man te brengen.
Volledig scherm
Bij bedrijventerrein Haven staat al een flink aantal grote distributiecentra. De gemeente Waalwijk probeert nu meer kavels aan de man te brengen. © Airpro Waalwijk

Nieuwbouw autoconcern Van Mossel in Waalwijk start snel, maar wie volgt? ‘Bedrijven staan in de rij’

WAALWIJK - Bedrijven staan te dringen voor een kavel op het Waalwijkse bedrijventerrein Haven Acht Oost. De gemeente is nu in gesprek met meerdere partijen, die zich daar graag willen vestigen. Autoconcern Van Mossel staat al in de startblokken. De bouw van zijn nieuwe logistiek centrum op Haven Acht Oost start waarschijnlijk eind juni.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.