In coronatijd zijn de terrassen op de Vismarkt uitgebreid. Mocht dit permanent worden toegestaan, dan verdwijnen volgens wethouder Thom Blankers in elk geval de afscheidingen van pallethout.
Volledig scherm
In coronatijd zijn de terrassen op de Vismarkt uitgebreid. Mocht dit permanent worden toegestaan, dan verdwijnen volgens wethouder Thom Blankers in elk geval de afscheidingen van pallethout. © Roel van der Aa

‘Niet iedereen kan z’n zin krijgen rond aanpak Vismarkt, maar iedereen mag wel zegje doen’

HEUSDEN - Eén ding is zeker: aan het einde van de rit zal niet iedereen z’n zin hebben gekregen. Toch denkt wethouder Thom Blankers dat er binnen een jaar een plan kan liggen voor de Vismarkt en omgeving in de vesting Heusden, waar iedereen beter van wordt. ,,Iedereen mag meepraten, ook de mensen die we anders nooit horen.”

  1. Zoektocht naar scheepswerker in Waspiks kanaal na vinden gereedschap, politie zet boot met sonar in

    Zoektocht naar scheepswer­ker in Waspiks kanaal na vinden gereed­schap, politie zet boot met sonar in

    WASPIK – De politie zoekt vrijdagmiddag met een boot met sonar naar een scheepswerker die in een kanaal bij een bedrijventerrein in Waspik zou liggen. Langs het water aan de Dwarsweg werden gereedschappen gevonden, terwijl er in de omgeving niemand te bekennen was. Een politiewoordvoerder neemt de situatie serieus: ,,Als de werknemer echt in het water terecht is gekomen, gaan we er niet van uit dat deze nog leeft.”